+420 222 539 539
Mo - Fr: 8 – 22 Uhr, Sa - So: 9 – 22 Uhr

Hotel Churáňov Bewertungen

Hotelbewertung

91%
Perfekt

von 21 Bewertungen

  • Personal

    97%
  • Sauberkeit

    98%
  • Ausstattung

    93%
  • Komfort

    78%
  • Preis-Leistungverhältnis

    88%
Bewertungen anzeigen von:
  • andere Gruppe
Sortieren nach:
Anzeigen:

Jaroslav Mareš

Älteres Paar, 1.7.2018

Praha Česká republika

  • Gesamtbewertung
100 %
  • Všechno. Velmi přívětivé a vstřícné jednání paní recepční, velmi dobrá strava, velká pestrost bufetových snídaní, ochotný a pozorný personál. Nádherné okolí.

  • Ve 2.polovině našeho pobytu klesla kvalita snídaňových džusů.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Jiří

Älteres Paar, 26.6.2018

Plzeň Česká republika

  • Gesamtbewertung
84 %
  • Celkem vše, až na komfort ubytování.

  • Neskutečné malá, stísněná koupelna vč. WC Postrádali jsme židle, taburety nám nevyhovovaly.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
4
Cena/kvalita
8

Jan

Älteres Paar, 16.6.2018

Česká republika

  • Gesamtbewertung
68 %
  • Byli jsme ubytováni v hotelu ve všední dny a mimo sezónu, tudíž zde nebyl žádný ruch. Vybavení hotelu je na stejné úrovni jako v roce minulém, kdy jsme zde byli naposledy. Mimo kuchaře je zde snad kompletě jiný personál, což souvisí se změnou majitele, která proběhla v roce 2017. Pokoj dobře a hezky připraven, čisto.

  • V hotelu se nám nelíbí velmi stísněné prostory v koupelně, hlavně sprchový kout, do kterého se velmi špatně vstupuje a vychází. Byli jsme zde již 3x a v různých pokojích, všude byl stejný problém a to nejsme žádní tlusťoši!

Personál
6
Služby
6
Čistota
8
Komfort
6
Cena/kvalita
8
Hotel Churáňov hat auf diese Bewertung geantwortet.
Dobrý den.

Velice předem děkujeme za Vaše postřehy.
Koupelny jsou opravdu malé, bohužel dědictví, které v budoucnu vyřeší jen rozsáhlá rekonstrukce. Nyní budeme řešit aspoň menšími umývadly.
Jinak si dovoluji trošičku nesouhlasit. Nový pan majitel již investoval do nových matrací, přikrývek a polštářů, povlečení, jsou nové TV, zateplení stropů 3 patra, příprava nové terasy, nový vstupní portál, atd. Je to náročné, ale bude se pokračovat.

Doufám, že Vám budeme moci při každé Vaší návštěvě prezentovat něco nového. Chceme, aby se naši hosté při každé další návštěvě cítili lépe.


Ještě jednou děkujeme a těšíme se na opětovné setkání na krásné Šumavě.


Zdenek
hotel Churáňov

Karel Šulc

Älteres Paar, 8.5.2018

Čeština

  • Gesamtbewertung
88 %
  • Personál, strava ,poloha ubytování, krásné prostředí

  • Malý pokoj

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
6
Cena/kvalita
8

Zdeněk

Älteres Paar, 8.5.2018

Praha - Řeporyje Česká republika

  • Gesamtbewertung
96 %
  • V hotelu jsme byli již několikrát a rádi se sem vracíme. Velmi příjemný personál, jak v recepci, tak v restauraci. Chutné jídlo. Výběr na snídani i na večeři odpovídá zařazení hotelu. Uvítali bychom o něco širší sortiment zeleniny (byl jeden druh zelného salátu k večeři) a dezertů (jeden druh perníku). V hotelu fungovalo vše dobře, všude je pěkně čisto, na pokoji uklizeno, kvalitní povlečení a ručníky. Rozsáhlé parkoviště. Velmi dobrý poměr cena /kvalita.

  • Jen drobnost - vyvěsit ve výtahu výrazné upozornění, že je třeba dát pozor a nezasahovat tělem, či zavazadly do bezpečnostní zóny uvnitř výtahu v prostoru dveří - jinak se výtah zastaví i v "mezipatře".

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
10
Hotel Churáňov hat auf diese Bewertung geantwortet.
Dobrý den.

Velice děkujeme za upozornění.
Upozornění je již vyvěšeno.

Krásný den.


Zdenek
hotel Churáňov

Oldřich

Junges Paar, 2.4.2018

Nupaky Česká republika

  • Gesamtbewertung
96 %
  • Personal a uroven jidla

  • Velmi malicka koupelna, ale clovek to zvladne i tak.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
10

Bohumila

Älteres Paar, 2.4.2018

dobris Česká republika

  • Gesamtbewertung
100 %

(Ohne Textbewertung)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10
Hotel Churáňov hat auf diese Bewertung geantwortet.
Krásný den paní Pinskerová,

moc Vám děkujeme za nádherné hodnocení.
Jsme rádi, že je naše snaha vidět a že se Vám u nás líbilo.

Za celý kolektiv hotelu Vám přejeme krásný den a zase příště na viděnou v Churáňově.

S pozdravem,
Klára Zýková

Iva

Familie mit kleinen Kindern, 2.4.2018

Praha Česká republika

  • Gesamtbewertung
100 %
  • Perfektní čistota, každý úklidová služba na pokoji, personál v restauraci naprosto profesionální, jídlo výborné. Je to nejlepší hotel v této třídě, který jsme kdy navštívili. Absolutní spokojenost.

  • NIC

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10
Hotel Churáňov hat auf diese Bewertung geantwortet.
Dobrý den paní Razezbergerová,

mnohokrát Vám děkujeme za krásná slova!
Jsme velmi potěšeni, že se Vám u nás líbilo, snad se v nejbližší době opět uvidíme.
A snad Vám tentokrát nezapomeneme vrátit OP. :D

S pozdravem a přáním nádherného dne,
Klára Zýková

Vlastimil

Gruppe von Freunden, 2.4.2018

Česká republika

  • Gesamtbewertung
100 %
  • Vše

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10
Hotel Churáňov hat auf diese Bewertung geantwortet.
Krásný den pane Frühauf,

moc Vám děkujeme za Vaše krásné hodnocení.
Jsme moc rádi, že je naše snaha vidět a jsme ještě raději, když nás za ní někdo ocení. :)
Doufám, že se brzy zase uvidíme u nás na Šumavě.

S přáním krásného dne z Churáňova,
Klára Zýková

Jana

Gruppe von Freunden, 1.4.2018

Česká republika

  • Gesamtbewertung
88 %
  • Skvělá recepční a obsluha v jídelně.

  • Postel - proleželá. Extra miniaturní koupelna - nedá se tam ani otočit a to nemám ani 50kg

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
6
Cena/kvalita
8

Anonym

Einzelreisender, 1.4.2018

Čeština

  • Gesamtbewertung
96 %
  • Byli jsme spokojeni. Vyhled z pokoje nadherny, jidlo skvele a vse fajn.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
10

Anonym

Einzelreisender, 18.3.2018

Čeština

  • Gesamtbewertung
64 %
  • Je vidět, že majitel hotelu má šťastnou ruku na výběr personálu. Všechen obslužný personál, se kterým jsme přišli do styku se choval na úrovni a tak, jak od něho klient očekává. Co stále hodnotím kladně je poloha hotelu. Nedaleko sjezdovky a v okolí dostatek vyžití pro volný čas.

  • Vzhledem k tomu, že jsem tento hotel již v minulosti vícekrát navštívila naposledy však cca před 10 lety, musím konstatovat, že se v hotelu téměř nic nezměnilo resp. spíše zhoršilo. Hlavně co se týče jídla. Dříve večeře fungovaly formou bufetu, na což je dnešní klient většinou zvyklý nehledě k tomu, že by se i ulehčilo obsluhujícímu personálu, který při plně obsazené jídelně nestíhá. Toto není však vina dvou obsluhujících, kteří byli opravdu velmi milí a vstřícní, nýbrž nastaveného systému organizace. Např. pokud majitel ví, že bude mít plno, může nahradit systém servírované večeře právě bufetem. Spokojenější by byl určitě nejen kuchař a servírka, nýbrž hlavně host. Též pokud se nakumuluje moc lidí najednou, už se nedostává polévky či salátů a obslužný personál při takovém servírovacím provozu nestíhá tyto pokrmy doplňovat, některých je i nedostatek.

Personál
10
Služby
6
Čistota
8
Komfort
4
Cena/kvalita
4
Hotel Churáňov hat auf diese Bewertung geantwortet.
Dobrý den paní Pokorná,


děkujeme Vám za hodnocení.

Jsme potěšeni, že snaha nás, jako personálu je očividná.

Za připomínky ohledně večeří děkujeme, vynasnažíme se situaci vylepšit.

Hotel byl teprve v září koupen novým majitelem a na rekonstrukcích objektu se usilovně pracuje.


Doufáme, že Vás brzy zase znovu uvidíme a že zmíněné připomínky budou vylepšeny.


S pozdravem a přáním krásného dne,
Klára Zýková

Anonym

Familie mit älteren Kindern, 18.3.2018

Česká republika

  • Gesamtbewertung
84 %

(Ohne Textbewertung)

Personál
10
Služby
8
Čistota
10
Komfort
6
Cena/kvalita
8
Hotel Churáňov hat auf diese Bewertung geantwortet.
Dobrý den pane Barcal,

velmi Vám děkujeme za krásné hodnocení.
U nižšího bodování děkujeme za zpětnou vazbu, vynasnažíme zlepšit zmíněné body.

Mnohokrát děkujeme a snad brzy na viděnou u nás v hotelu Churáňov!

S pozdravem a přáním krásného dne,
Klára Zýková

Anonym

Einzelreisender, 11.3.2018

Čeština

  • Gesamtbewertung
100 %

(Ohne Textbewertung)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10
Hotel Churáňov hat auf diese Bewertung geantwortet.
Dobrý den,

děkujeme Vám za nádherné hodnocení a snad opět brzy na viděnou. :)

Mnoho pozdravů ze Šumavy Vám přeje kolektiv hotelu Churáňov!

Anonym

Einzelreisender, 9.3.2018

Čeština

  • Gesamtbewertung
96 %

(Ohne Textbewertung)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
8
Hotel Churáňov hat auf diese Bewertung geantwortet.
Dobrý den,

děkujeme Vám za krásné hodnocení. :)
Snad nás opět brzy navštívíte.

Za celý kolektiv hotelu Churáňov Vám přejeme krásný zbytek dne.

Anonym

Einzelreisender, 8.3.2018

Čeština

  • Gesamtbewertung
88 %
  • Čistota, kvalita jídla (chuťově i množstvím), doplňující aktivity zdarma (kulečník, ping-pong, stolní fotbal)

  • Hluk nevychovaných děcek na chodbách, a to i v pozdějších večerních hodinách

Personál
8
Služby
10
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
8
Hotel Churáňov hat auf diese Bewertung geantwortet.
Dobrý den pane Gazda,

děkujeme Vám za krásné hodnocení.

Mrzí nás hluk způsobený školním lyžařským výcvikem, snažíme se jak kantory, tak rodiče neustále žádat o usměrnění svých dětí, bohužel někdy zcela marně.

Doufáme, že Vás brzy znovu přivítáme u nás v hotelu Churáňov, třeba již na cyklistickou sezonu. :)

S přáním krásného dne ze Šumavy,
Klára Zýková

Jana

Gruppe von Freunden, 22.2.2018

Česká republika

  • Gesamtbewertung
88 %
  • Poloha hotelu, příjemné prostředí.

  • Jídlo nebylo vždy dobře ohřáté, některé maso bylo studené. Zelenina a ovoce z chladícího boxu byly příliš studené. Moje rada laika - včas zapnout ohřívací pánve, nebo dát předem připravené maso na chvíli do trouby. Co se týče zeleniny a ovoce - aspoň půl hodiny před konzumací vyndat z chladících boxů. Nevím ovšem, co nařizuje EU. Jinak nám jídlo chutnalo a je škoda, že ho kazila než špatná teplota.

Personál
10
Služby
8
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
8
Hotel Churáňov hat auf diese Bewertung geantwortet.
Vážená paní Česká,

děkujeme Vám za recenzi a za zpětnou vazbu.
Mrzí nás způsobené nepříjemnosti, ale budeme se vše snažit vylepšit.

S přáním krásného dne ze Šumavy,
Klára Zýková
Recepce hotelu Churáňov

Anna Bílková

Einzelreisender, 16.7.2017

Česká republika

  • Gesamtbewertung
88 %
  • Perfektní jídlo, je vidět, že kuchaře práce baví. Dobrá dostupnost autem, nádherná příroda.

  • K úplné spokojenosti chybí lednička na pokoji.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
6
Cena/kvalita
8
Hotel Churáňov hat auf diese Bewertung geantwortet.
Vážená paní Bílková,
velice Vám děkujeme za Vaše hodnocení. Jsme velice rádi, že se Vám u nás líbilo a že Vám u nás také chutnalo. Vaši připomínku ohledně umístění ledničky na pokoji do budoucna určitě zvážíme a již nyní se těšíme na Váš příští pobyt u nás.

S přáním příjemného dne
Ing. Martina Hrnečková
ředitelka hotelu

Kateřina

Familie mit älteren Kindern, 3.3.2017

Česká republika

  • Gesamtbewertung
100 %

(Ohne Textbewertung)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonym

Junges Paar, 29.7.2015

Čeština

  • Gesamtbewertung
82 %

(Ohne Textbewertung)

Personál
10
Služby
7
Čistota
9
Komfort
6
Cena/kvalita
9